ВАЗ-2109 - невеликий міський автомобіль, який не дуже підходить для їзди бездоріжжям. Однак один український майстер вирішив виправити недоробку та створив справжнього монстра. Про це йдеться у сюжеті програми "Джедаї".

Гаражні умільці частенько вражають чудесами тюнінгу старих автомобілів, таких як "Запорожець" або "Таврія". Нерідко на їх основі роблять круті позашляховики і навіть суперкари. Ряди незвичайних модифікацій поповнила "Дев'ятка", яку українець переробив на лютий всюдихід.

Дев'ятка-всюдихід. Фото: скрін youtube
Дев'ятка-всюдихід. Фото: скрін youtube

Автор проєкту зізнається, що давно захоплюється офф-роудингом, тому й прийшла ідея створити такого монстра. Від ВАЗ-2109 узяли кузов, який поставили на раму від УАЗу. Люті машині додає 2,5-літровий турбо двигун від BMW.

Дев'ятка-всюдихід. Фото: скрін youtube
Дев'ятка-всюдихід. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Перероблена "Дев'ятка" без особливих зусиль підкорює круті пагорби і проноситься по місиву із бруду та води. Власник автомонстра запевняє, що на втілення проєкту в життя було витрачено лише 4000 гривень. Втім дуже багато роботи було зроблено своїми руками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вовк у овечій шкурі: українець прокачав ЗАЗ-968 до рівня непоганого джипа, виглядає як "цукерка".

Також наш портал інформував, автолюбителі створили маршрутку-амфібію, яка і Дніпро перепливе: поки що пощастило тільки столиці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.