Автолюбителям у мережі показали досить незвичайний УАЗ. Цей автомобіль унікальний по-своєму.

А все тому, що він має салон від марки Mercedes-Benz і має дизельний двигун, який робить його більш практичним. Про це повідомляє "Нyser".

УАЗ, фото "carakoom"
УАЗ, фото "carakoom"

Автолюбителі в різних країнах нерідко займаються подібним схрещуванням старих автомобілів. Так, в одному з українських міст помітили унікальний автомобіль марки УАЗ, який схрестили з Mercedes. Капот, радіатор, фари та крила належать УАЗу та не змінені. Також від УАЗа були взяті задні крила та задні фари. Від іномарки було взято скло, двері багажника та багато іншого.

УАЗ, фото "carakoom"
УАЗ, фото "carakoom"

Важливо наголосити, що салон та внутрішні запчастини також були взяті з іномарки. Найімовірніше, позашляховик навіть не має повного приводу, тому що на підлозі автомобіля не видно важелів, які керують роздавальною коробкою.

Нагадаємо, що український пенсіонер Василь зібрав модний електрокар, який коштує дешевше за iPhone. Для Василя Тертеки часті 25-кілометрові поїздки на пасіку - нелегке завдання, для цього необхідний комфортніший транспорт, ніж велосипед.

Раніше ми повідомляли, що доведеться стрибати, щоб сісти за кермо: українець перетворив старенький "Запорожець" на топовий джип. Тепер тут двигун на 2,5 літри, тільки уявіть, яка це міць.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Також стало відомо про смарт від ЗАЗ, який збирав у 60-х посилки: "Укрпошта" навіть 20 років тому мріяла про таку "малятку". Донедавна фотографій цієї машини не було у вільному доступі.