Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які не можуть і дня прожити без чогось новенького з автосвіту, є дуже пізнавальна новина. Шанувальники культової стрічки про Марті та доктора Еммета Брауна "Назад у майбутнє" з пристрастю люблять вивчати все, що пов'язано з цим фільмом.

Однак нещодавно фанати фільму буквально розлютилися через те, що побачили легенду з фільму - авто марки DeLorean DMC-12, яка стоїть на самоті, і виявилася нікому не потрібною.

Про це стало відомо завдяки шаленому обговоренню інциденту в соціальних мережах.

DeLorean, скріншот: YouTube
DeLorean, скріншот: YouTube

Так, у Сполучених Штатах Америки, у містечку Моцарт (Західна Вірджинія) знайшли саме це авто. Помітили знахідку випадково за допомогою сервісу Google Maps.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

DeLorean, скріншот: YouTube
DeLorean, скріншот: YouTube

Судячи з панорамних знімків, зроблених з дороги, машина перебуває у занедбаному стані у кюветі. Ймовірно, власник уже дуже довгий час не використав транспортний засіб.

Вперше DeLorean DMC-12 помітили у 2021 році. З того часу, як випливає з супутникових знімків, машина стоїть там без руху.

Багато шанувальників "Назад у майбутнє", обурені безвідповідальним ставленням до культового авто, виявили бажання відшукати власника та викупити у нього транспорт, щоб відправити його на реставрацію.

Нагадаємо, "Дороги? Там, куди ми їдемо, вони не потрібні": в Україні зненацька з'явився DeLorean із "Назад у майбутнє".

Раніше повідомлялося, що український слід у фільмах Стівена Спілберга: "Війна світів", "Список Шіндлера" і навіть "Трансформери".

Також, капсула часу? У мережі показали справжній DeLorean DMC-12 із фільму "Назад у майбутнє".