Не машина, а "діамант" на колесах – саме так можна описати враження від ЗАЗ-965А 1968 року, що коштує як квартира. Як виглядає елітний "горбатий", показує портал "ТопЖир".

Напевно, найдорожчий "Запорожець" у світі знайшли у Болгарії. Автомобіль не має особливої ​​комплектації та не випускався обмеженим тиражем. Унікальним його зробив власник, котрий не пошкодував ні часу, ні грошей на модернізацію "горбатого".

ЗАЗ-965А. Фото: topgir.com
ЗАЗ-965А. Фото: topgir.com

За вісім років власник "Запорожця" витратив 60 тисяч доларів і зробив із 55-річного автомобіля не те що "цукерку", а справжній діамант.

ЗАЗ-965А був повністю розібраний та зібраний заново. Кожну деталь було відновлено, а деякі елементи зовсім унікальні. Наприклад, хромовані деталі відновлювали до заводського стану в Канаді, а салон обшитий натуральною шкірою. Крім того, в салоні встановлено 600-ватну стереосистему JBL.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

ЗАЗ-965А. Фото: topgir.com
ЗАЗ-965А. Фото: topgir.com

Зазначається, що власник продає свій шедевр за 35 тисяч доларів, що значно менше, ніж він в нього вклав. Що спонукало його розлучитися з цим "діамантом" на колесах ще й за такою ціною, невідомо.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "залізний поні" з характером: українець зробив "горбатий" ЗАЗ-965 крутішим за сучасну іномарку.

Також наш портал інформував, рідкісні кадри унікального "Запорожця", про який мріє кожен городник: такого пікапа ви ще не бачили.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.