Лобове скло потрібно періодично протирати, наприклад від слідів, які залишили комахи або бризки з калюж. Для цього є професійні очищувачі, але витрачатися на них необов'язково, оскільки є бюджетніші засоби. Про це пише womanlife.

Спеціальний очисник можна знайти в будь-якому магазині з товарами для автомобілів, але він коштує недешево, а витрата велика, оскільки використовувати засіб доводиться регулярно. Звичайно, тільки догляд за склом може непогано вдарити по кишені.

Миття лобового скла, фото telegraf
Миття лобового скла, фото telegraf

Однак, є і куди бюджетніші засоби, які допоможуть до блиску відмити лобове скло. Найприємніше, що все необхідне знайдеться на будь-якій кухні, тому не доведеться ні витрачатися, ні кудись їхати.

Спосіб №1

Помити лобове скло можна 9-відсотковим оцтом. У відрі води слід розчинити склянку оцту та змочити ганчірку, якою нанести розчин на лобове скло. Після цього вимити його теплою чистою водою і витерти насухо мікрофіброю. Фахівці зазначають, що оцет не містить у складі компонентів, які можуть подряпати скло, тому такий метод є абсолютно безпечним.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Спосіб №2

Виручити може також засіб для миття посуду, який також знайдеться у кожному будинку. На спеціальну губку для миття машини потрібно вилити кілька крапель миючого засобу, змочити водою і можна приступати до очищення скла. Після цього піну змити теплою водою та протерти мікрофіброю.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у салоні смердить вихлопними газами та бензином - не поспішайте на СТО: лайфгак, який заощадить багато грошей водіям

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал «Знай» повідомляв, покладіть у бардачок – у пригоді: навіщо в салоні автомобіля піна для гоління, лайфгак від бувалих водіїв.