Через нескінченне зростання цін на пальне багато водіїв вишукують на дорогах АЗС, де воно коштувало б дешевше. Експерти розповіли, де вигідніше заправитися у першій половині вересня.

Актуальні ціни на пальне серед найпопулярніших українських АЗС надали у консалтинговій компанії "Нафторинок", пише видання "Твоя машина". За даними, найпривабливіші цінники можна знайти у мережах АЗК UPG.

Там вартість газу становить 24 грн, ДП – 51,90 грн, А-95 – 53,90 грн, А-95+ – 55,90 грн, A-100 – 60,90 грн.

Ціни на АЗС, скріншот "Твоя машина"
Ціни на АЗС, скріншот "Твоя машина"

Аналітик консалтингової компанії "Нафторинок" Олександр Сіренко розповів, що деякі АЗС утримують ціну на стабільному рівні завдяки певним чинникам. Саме вони дозволяють не підвищувати вартість пального. UPG – одна з таких мереж заправок, і експерт відповів чому.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Для багатьох водіїв не новина, що з кінця серпня нафта стрімко дорожчає і вже в першій декаді вересня перетнула межу $90 за барель, що штовхає ціну пального на АЗК до позначок 55-60 грн/л. Однак компанії використовують свої переваги, економічні, логістичні для того, щоб зберегти ціни без підвищення. Наприклад, мережа UPG завдяки найбільшому парку бензовозів та розвитку інфраструктурних проектів у портах Польщі, для своїх клієнтів в Україні ціну на бензини та дизпаливо", - сказав він.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, кузов, фарба та "краса" на дисках: поліція карає водіїв при першій же зупинці на 650 грн.

Раніше ми писали про те, що неуважність штраф: як водії потрапляють на гачок

Як повідомляв Знай.ua, WOG, ОККО, Shell: нардеп показав, як змінилися ціни на бензин у вересні