Українцям показали, як міг би виглядати новий ЗАЗ-1103 "Славута", якби його виробництво перезапустили у 2024 році. Фото на своїй сторінці у Facebook опублікував дизайнер Роман Прядко.

ЗАЗ-1103 "Славута" - економний та бюджетний автомобіль, як і весь модельний ряд Запорізького автозаводу. Випуск було зупинено ще у 2011 році й перезапуск виробництва поки що точно не планується. Однак це не завадило українському дизайнеру пофантазувати, як міг би виглядати автомобіль у сучасній комплектації.

ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube

"Славута" стала народним автомобілем через доступну ціну та невибагливість в обслуговуванні, проте не могла похвалитися якимись особливими "фішками". У новому ЗАЗ-1103 "наворотів" хоч греблю гати.

Новий ЗАЗ-1103. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Новий ЗАЗ-1103. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Салон на перший погляд став просторішим і зроблений за останнім словом техніки. Встановлено систему мультимедіа з сенсорною панеллю, автоматичну коробку передач, запуск двигуна кнопкою та багато іншого.

Як виглядає автомобіль зовні дизайнер не показав, але можна припустити, що кузов також став стильнішим і сучаснішим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, їх було всього три на всю Україну: як виглядає ексклюзивний ЗАЗ із 70-х, який дивом уникнув утилізації.

Також наш портал інформував, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 у величезний джип, майже готель на колесах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ретро-кемпер у стилістиці 50-х років від Citroen з диваном та кухнею: за нього не замислюючись віддадуть "однушку".