Автовласники, які встановили ГБО, мають пройти обов'язкову процедуру. На це їм надається 10 днів. Деталі розповіли на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС у соцмережі Facebook.

Ціни на бензин та дизель активно зростають, тому все більше українців шукають можливості заощадити та переходять на автогаз. З початку 2023 року значно збільшився попит на встановлення газобалонного обладнання. У зв'язку із цим у МВС нагадують, що після встановлення ГБО водії зобов'язані провести перереєстрацію авто.

ГБО, скріншот: YouTube
ГБО, скріншот: YouTube

"Після переобладнання авто у 10-денний термін його необхідно перереєструвати в сервісному центрі МВС. Заздалегідь оформіть талон Е-запису", - йдеться у повідомленні.

Сервісний центр. Фото: скрін youtube
Сервісний центр. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Які документи потрібно взяти із собою:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер;
  • наявне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • акт приймання-передачі авто;
  • свідоцтво про узгодження конструкцій;
  • сертифікат відповідності.

У МВС нагадують, що експертне дослідження не обов'язкове і може проводитись за бажанням власника автомобіля.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, готуйте 600 гривень: кому з водіїв потрібно терміново відвідати сервісний центр МВС.

Також наш портал інформував, 7 років пішки та 40 тис грн штрафу: копи показали водіям, чим закінчуються "нешкідливі" покатушки.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, будуть непорозуміння з поліцією: у МВС розповіли, кому з водіїв потрібно оновити права.