Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавих новин з автосвіту, є дуже показова історія про те, що люди навіть у такий "темний" час здатні трохи "прикрасити" своє життя.

На цей раз новини прийшли з країни, де всі вже звикли до розкоші, саме у всесвітньо відомому Монако авто з України встигло наробити багато галасу.

Про це стало відомо завдяки відео, яке набирає популярності у соціальній мережі TiTok.

Бетмобіль, скріншот: TikTok
Бетмобіль, скріншот: TikTok

Тут прості перехожі підловили на камеру авто з реєстраційними номерами Київської області, а сама машина схожа на апарат із супергеройських фільмів.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Цю машину справді робили в Україні, а її покупцем став молодший син президента Єгипту, а чи він за кермом - достеменно невідомо, бо за іншими даними це якийсь футболіст.

@topgircomua

#суперкариукраїни #топжыр #мажирнітачки #топжир #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #українацемонако

♬ I'm a Man - Black Strobe

Втім, хоч би як там було, бетмобіль на українських номерах підкорює соцмережі і потроху стає черговим приводом для бурхливих обговорень. Мовляв, в Україні війна, а наші співгромадяни розтинають на бетмобілях у Монако.

Бетмобіль, скріншот: TikTok
Бетмобіль, скріншот: TikTok

Зрештою, деякі з них справді їздять у Монако і не лише на суперкарах знаменитих марок, але в даному випадку це зовсім не так. Авто хоч і залишилося на українській реєстрації, але не належить українцеві.

Нагадаємо, техобслуговування восени: на що водіям необхідно звернути увагу.

Раніше повідомлялося, що у вас є 10 днів: у МВС терміново звернулися до власників авто з ГБО.

Також, придуши в собі "ганчірку": в Україні копи стали частіше незаконно штрафувати водіїв, які "прикусили мову".