Українець здивував незвичайним тюнінгом ЗАЗ-1103 "Славута". Він до невпізнання переробив транспортний засіб, перетворивши його на якусь подобу бетмобіля. Як виглядає найбільш "зла" "Славута" показали на сторінці zazautop в соціальній мережі instagram.

ЗАЗ-1103 – це легковий передньопривідний автомобіль В-класу з кузовом типу ліфтбек, який вироблявся на Запорізькому автомобілебудівному заводі з 1999 до 2011 року. Цей автомобіль є "наступником" легендарного ЗАЗ-968 і також отримав статус народного.

ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube

"Славута" - економний та практичний автомобіль, але не може похвалитися цікавим дизайном. Гаражний умілець вирішив виправити цю недоробку і, можливо, навіть трохи перестарався.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, українець до невпізнання переробив ЗАЗ-1103. Автомобіль отримав чорний матовий колір, багато доопрацювань по кузову та освітленню. На жаль, невідомо, чи було змінено "начинку" машини, але зовнішній вигляд каже, що ЗАЗ-1103 "заряджений" і готовий підкорювати гоночні траси.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, недоторканий Lotus Eclat, красень Citroën 2CV і Volkswagen Beetle: дослідники знайшли унікальну будівлю із занедбаними авто.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв нетиповий представник свого класу: як виглядав рідкісний праворульний "Запорожець", який не дожив до наших днів.