Від втрати важливих документів, у тому числі посвідчення водія, не застрахований ніхто. Якщо це трапилося, то не варто зайвий раз хвилюватися, адже відновити права не складе великих зусиль. Які документи для цього потрібні, розповіли у Головному сервісному центрі МВС.

Для відновлення посвідчення водія в сервісному центрі МВС необхідно здійснити попередній запис. Також із собою необхідно мати необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний номер та довідку з поліції (у разі викрадення).

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

За бланк та адмінпослугу водієві доведеться викласти 311 гривень. У випадку, якщо немає часу на поїздку до сервісного центру, можна відновити документ у додатку "Дія" або Електронному кабінеті водія. Готове посвідчення, за додаткову плату, можуть доставити прямісінько під двері або до відділення "Укрпошти".

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Готовий документ кермувальник отримує в сервісному центрі МВС, або у відділенні Укрпошти на території України. Логістичні витрати поштовим перевізником обійдуться орієнтовно 294 грн. Також наявна можливість замовити кур’єрську доставку", - інформують водіїв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, забув сплатити та залишився без машини: що загрожує водіям, які вчасно не сплачують штрафи.

Також наш портал інформував, що в Україні почастішали незаконні штрафи для водіїв: як уберегти себе від "впевнених" копів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, підніми свої очі: визначено найпопулярніші знаки, які найчастіше ігнорують українські водії.