Для всіх наших шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин з автосвіту, є дуже цікава історія про раритетний Mercedes-Benz 190SL, який провів у підвалі майже 60 років.

Цілком випадково з'ясувалося, що у цієї спортивної машини дуже непоганий стан, і це навіть якщо враховувати, що у авто солідний вік. Вперше за 60 років блогери помили раритетне авто 1955 року випуску.

Про це дивовижне авто стало відомо завдяки відео, опублікованому в мережі YouTube на каналі WD Detailing.

Mercedes-Benz 190SL, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz 190SL, скріншот: YouTube

Mercedes-Benz 190SL випускався з 1955 до 1963 року. Це був легкий родстер, який пропонувався з м'яким чи твердим дахом на вибір. Цей спорткар зберігався у підвалі з 1960-х років. З того часу автомобіль не використовувався з того часу. Його витягли назовні лише у 2023 році.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

У Mercedes-Benz 190SL немає решітки радіатора і дверних панелей, але багато деталей кузова залишилися на місці. Вони знаходяться далеко не в гіршому стані, тому ретельне миття допомогло повернути їм колишній вигляд.

Майстри видалили весь пил і бруд з кузова та салону авто. Після дітей спорткар показав свій стильний інтер'єр з червоними сидіннями.

Після миття з'ясувалося, що це восьмий випущений Mercedes-Benz 190SL. Це може позитивно зашкодити вартості спорткара, якщо власник вирішить продати його на аукціоні.

Mercedes-Benz 190SL оснащений 1,9-літровим бензиновим двигуном потужністю 105 л. і 142 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 4-ступінчастою механічною коробкою перемикання передач.

Mercedes-Benz 190SL, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz 190SL, скріншот: YouTube

Розгін від 0 до 100 км/год займає 13,3 секунд. Максимальна швидкість становить 172 км/год.

Нагадаємо, хотів підварити кузов, але щось пішло не так: харків'янин зліпив із "Запорожця" мускулистий позашляховик.

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі майстер зробив із "вухатого" від ЗАЗ конкурента Ferrari: ось він, пекельний червоний.

Також, техобслуговування восени: на що водіям необхідно звернути увагу.