Українські АЗС продовжують підвищувати ціни на всі види палива, тож водії все частіше цікавляться, як можна заощадити на заправці свого "залізного коня". Витрачати на пальне менше цілком реально, а як це зробити розповіла експерт із моторного транспорту платформи Confused.com Луїза Томас у коментарі Express.

Водії все частіше шукають способів заощадити, оскільки ціни на бензини, дизельне паливо та навіть автогаз продовжують зростати. Спалювати менше палива, а отже, і менше заїжджати на АЗС, можна змінивши спосіб керування автомобілем.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Експерт Луїза Томас заявляє, що один із найбільш працюючих способів менше витрачати паливо - не перевантажувати автомобіль. Логіка проста: що більше опір під час руху, то більше палива спалює машина.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Часто водії зберігають у багажнику та навіть у салоні речі, без яких цілком могли б обійтися. Отже, слід провести "інвентаризацію" автомобіля та витягнути важчі предмети, зняти багажники на даху та бокси. Це допоможе знизити споживання пального та заощадити якісь гроші.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, може й рипатися не варто? Експерт пояснив, чи вигідно встановлювати ГБО на авто.

Також наш портал інформував, покладіть у бардачок - знадобитися: навіщо в салоні автомобіля піна для гоління, лайфгак від досвідчених водіїв.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем, що палить.