Важко уявити, але "Запорожець" 1983 року може коштувати як непогана іномарка. Незвичайний екземпляр виставили на продаж у Німеччині. Відповідне оголошення з'явилося на найвідомішому сайті mobile.de.

Запорізький автомобілебудівний завод випускав "Запорожець" до 1994 року. Автомобіль мав популярність, оскільки був досить доступним, бюджетним та невибагливим в обслуговуванні. Багато автолюбителів навіть у 2023 році із задоволенням реставрують ЗАЗ та розтинають дорогами.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Наприклад, у Німеччині виставили продаж ЗАЗ-968М 1983 року. Легенду українського автопрому готові віддати новому власнику за круглу суму - 9900 євро. Однак цінника виставлено не просто так, адже машина серйозно доопрацьована.

ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de
ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тюнінг "Запорожця" включає додаткові фари, спойлер та жалюзі на задньому склі. Також встановлений зсувний дах. Автомобіль оснащений стандартним 1,2-літровим двигуном V4 потужністю 39 л. та 4-ступінчастою механічною КПП.

ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de
ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de

За словами власника, ЗАЗ пробіг 12 тисяч кілометрів, що зовсім небагато для такого ретро-красеня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, їх було всього три на всю Україну: як виглядає ексклюзивний ЗАЗ із 70-х, який дивом уникнув утилізації.

Також наш портал інформував, так навіть ювеліри не підточать: у мережі показали рекордно низький Volkswagen Beetle для справжніх екстремалів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.