Важко уявити, але "Запорожець" 1983 року може коштувати як непогана іномарка. Незвичайний екземпляр виставили на продаж у Німеччині. Відповідне оголошення з'явилося на найвідомішому сайті mobile.de.

Запорізький автомобілебудівний завод випускав "Запорожець" до 1994 року. Автомобіль мав популярність, оскільки був досить доступним, бюджетним та невибагливим в обслуговуванні. Багато автолюбителів навіть у 2023 році із задоволенням реставрують ЗАЗ та розтинають дорогами.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Наприклад, у Німеччині виставили продаж ЗАЗ-968М 1983 року. Легенду українського автопрому готові віддати новому власнику за круглу суму - 9900 євро. Однак цінника виставлено не просто так, адже машина серйозно доопрацьована.

ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de
ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Тюнінг "Запорожця" включає додаткові фари, спойлер та жалюзі на задньому склі. Також встановлений зсувний дах. Автомобіль оснащений стандартним 1,2-літровим двигуном V4 потужністю 39 л. та 4-ступінчастою механічною КПП.

ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de
ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de

За словами власника, ЗАЗ пробіг 12 тисяч кілометрів, що зовсім небагато для такого ретро-красеня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, їх було всього три на всю Україну: як виглядає ексклюзивний ЗАЗ із 70-х, який дивом уникнув утилізації.

Також наш портал інформував, так навіть ювеліри не підточать: у мережі показали рекордно низький Volkswagen Beetle для справжніх екстремалів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.