Для всіх наших читачів, які мають відношення до керування автомобілем або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важливі новини. Справа в тому, що буквально кілька тижнів тому для українських водіїв за кордоном стала доступною послуга з обміну прав, і тут вже є перші серйозні проблеми.

Виявляється, що в закордонних представництвах МВС обмін національних документів, для деяких водіїв може не нести нічого доброго, навіть навпаки - можуть з'явитися негативні наслідки.

Про це стало відомо завдяки інформації на сайті одного з українських сервісних центрів МВС.

Мобільний "Паспортний сервіс", скріншот: YouTube
Мобільний "Паспортний сервіс", скріншот: YouTube

Історія склалася таким чином, 45-річний мешканець Одеської області, який проживає в Туреччині, вирішив скористатися широко анонсованою пропозицією та звернувся до філії ДП "Документ" у Стамбулі. Чоловік хотів обміняти своє посвідчення водія.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Права водія, фото zn
Права водія, фото zn

Спочатку адміністратори не помітили за ним нічого підозрілого, проте потім, перевіривши дані клієнта щодо відомчих баз даних, з'ясували, що він перебуває в розшуку в Україні за скоєння кримінального правопорушення.

Тепер на громадянина, який переховувався в далекій і теплій Туреччині від карного розшуку, чекає процедура екстрадиції.

Нагадаємо, коли варто перевзуватися на зимову гуму - можна заробити штраф і не тільки.

Раніше повідомлялося, заміна паливного фільтра: 3 випадки, коли це необхідно робити негайно.

Також, відсудив 170 тисяч гривень компенсації: як копи довели військового до лікарні.