Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або є власниками транспортних засобів, є дуже важлива новина. Виявилося, що правоохоронці можуть накласти на водія штраф, лише вивчивши відео в соціальних мережах.

Буквально днями на Львівщині патрульна поліція оштрафувала водія автобуса за проїзд на червоне світло.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Національної поліції у Львівській області.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Повідомляється, що в соціальних мережах було опубліковано відео, на якому зафіксували, як водій громадського транспорту двічі проїхав сигнал сигнал світлофора, що забороняє рух.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У прес-службі зазначили, що патрульні 4-го батальйону знайшли порушника. На 29-річного водія винесли ухвалу за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП. Штраф – 510 гривень.

Проїзд на червоний, фото: Нацполіція
Проїзд на червоний, фото: Нацполіція

Цей інцидент має стати прикладом для багатьох водіїв, які думають, що у мобільних додатках показують буквально всі камери, які фіксують порушення правил дорожнього руху. Тепер важливо зрозуміти, що будь-яке порушення може блискавично опинитися на просторах інтернету, і тоді вже не буде на кого перекладати провину.

Однак тут важливо зважати на той факт, що на цю ситуацію скажуть юристи, які займаються подібними випадками. Головне питання - чи можуть патрульні використовувати відео з мережі як доказ.

Нагадаємо, запітнілі вікна автомобіля: як позбутися незручності підручними засобами.

Раніше повідомлялося, підніми свої очі: визначено найпопулярніші знаки, які найчастіше ігнорують українські водії.

Також, вам можуть посміхатися, але штраф прийде: в Україні копи почали нестандартно карати водіїв.