Журналісти програми «Джедаї» на телеканалі 2+2 знайшли кілька легендарних машин просто неба, які інженери сконструювали ще в минулому столітті.

Сюжет можна переглянути за посиланням .

Ретрокар, фото: скріншот з відео
Ретрокар, фото: скріншот з відео

У Києві серед лісу журналісти програми «Джедаї» виявили раритетну "Волгу 24", якій 40 років. Це перший седан, випущений із унікальним нахилом лобового скла для кращої аеродинаміки. Крім того, у "Волзі 24" інженери вперше використовували два ущільнювачі для більш потужної звукоізоляції та встановили штатні протитуманні фари.

Також журналістам вдалося знайти "Волгу ГАЗ 21". Ця модель старша за попередню. Цій раритетній машині понад 50 років. Саме такий автомобіль отримав Юрій Гагарін, повернувшись із космосу.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ретрокар, фото: скріншот з відео
Ретрокар, фото: скріншот з відео

На вулиці стоїть «Москвич 402» — справді музейний експонат. У 1950 роках його дизайн скопіювали з Fiat. Зараз ця машина у хорошому стані, їй потрібна лише невелика реставрація. На «Москвичі», як і раніше, стоять унікальні ковпаки, за які колекціонери готові віддати чималі гроші, оригінальна гума та гарнітура.

Ретрокар, фото: скріншот з відео
Ретрокар, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що навіть Ілон Маск зі своєю Tesla Sem i такого не покажуть: Volvo розробляє вантажівку майбутнього.

Раніше ми повідомляли, що такі "Запорожці" і сьогодні на вагу золота: у мережі з'явилися рідкісні кадри легендарних намиста від ЗАЗ.

Також стало відомо, що про "кубик" ніхто б зараз і не говорив: як виглядав прототип українського позашляховика "ЛуАЗ".