На українських заправних станціях спостерігається досить стрімке зростання цін на скраплений газ. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У період із 2 по 31 жовтня середня вартість автогазу збільшилася на 2,44 гривні - до 28,19 гривні за літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, на 2,50 гривні зріджений газ подорожчав у мережах АЗС ОККО, SOCAR та WOG - до 28,99 грн/літр, 28,99 грн/літр та 28,98 грн/літр відповідно. Консолідована мережа "Привату" за місяць підвищила цінник на пальне на 2,45 гривні - до 28,51 гривні за літр.

Станції "Укрнафта" та "Авантаж 7" підняли ціни не так відчутно - на 1,5 та 2 гривні за літр, до 26,90 та 26,45 гривні за літр відповідно. Заплатити на 2,4 та 2,8 гривні більше доведеться водіям у мережі АЗС KLO та BVS, де автогаз подорожчав до 28,39 та 27,99 гривні за літр відповідно.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Загалом зростання цін на різних АЗС коливалося від 1,5 до 3,5 гривні за літр. Експерти впевнені, що водіям слід розраховувати на подальше подорожчання палива. За деякими оцінками, автогаз найближчим часом може додати ще до 1 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, їздитимемо на велосипедах: ціни на автогаз нишком підбираються до нової психологічної позначки.

Також наш портал інформував, обов'язковий техогляд: українських водіїв попередили про важливе нововведення.

Крім того, ми писали, що на дорогах починають діяти нові правила: водіїв попередили про зміни в ПДР.