Для українських водіїв запровадили нове обмеження на дорогах щодо швидкості пересування. Торкнеться воно лише мешканців Києва. Деталі повідомили на офіційній facebook-сторінці КМДА.

У Києві з 1 листопада вводиться єдиний швидкісний режим – 50 км/год. Нове правило поширюється на всі ділянки, крім тих, де дозволена швидкість була нижчою. Діятиме обмеження до 1 квітня 2024 року.

Рух авто у Києві, скріншот: YouTube
Рух авто у Києві, скріншот: YouTube

"З 1 листопада по 1 квітня у столиці запроваджено єдиний швидкісний режим – швидкість руху містом обмежується до 50 км/год, крім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою", - попередили водіїв.

У КМДА зазначили, що на ділянках, де у попередній період було дозволено швидкість 80 км/год, демонтували відповідні знаки. Усього було 10 ділянок, де з 1 листопада до 1 квітня дозволялося їздити з такою швидкістю.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Водії. Фото: скрін youtube
Водії. Фото: скрін youtube

Мешканців та гостей столиці закликають бути обережними та не порушувати встановлений швидкісний режим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на дорогах починають діяти нові правила: водіїв попередили про зміни до правил дорожнього руху.

Також наш портал інформував, українцям масово приходять чужі штрафи за перевищення швидкості: що водіям радять адвокати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише схудне гаманець, а й заберуть авто: поліцейські розповіли, як карають водіїв за паркування на місцях для інвалідів.