Наближається зима і кожен водій зобов'язаний подбати про свого залізного коня. Крім сезонного обслуговування важливо і подбає про правильне збереження автомобіля в холодну пору року. Порадами поділилися на порталі u-news.

Не кожен автовласник має можливість залишити машину на парковці або в гаражі, тому важливо знати деякі правила для безпечного збереження залізного коня на вулиці в зимовий час. Особливо корисними будуть рекомендації для водіїв, які нечасто використовують авто.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Так, в першу чергу потрібно вибрати місце для паркування, щоб під автомобілем не збиралася вода. Волога може спричинити корозію або пошкодити шини. Якщо машина залишається на довгий час, рекомендується заправити повний бак. За словами фахівців, це допомагає запобігти корозійним процесам.

Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube
Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дверні замки можна обробити силіконовим антифризом. Це допоможе запобігти замерзанню. Також з автомобіля рекомендується забрати цінні речі, щоби не залучати злодіїв. Цього правила краще дотримуватися цілий рік.

При тривалому вуличному зберіганні в зимовий час рекомендується зняти акумулятор з автомобіля та зберігати його у теплому місці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як правильно вибрати моторне мастило: поради, які знадобляться як новачкам, так і досвідченим водіям.

Також наш портал інформував, автосервіс витягне всі гроші: які прості помилки можуть вивести з ладу коробку передач.

Крім того, ми писали, як захистити лобове скло від льоду: прості поради, які заощадять ваш цінний час вранці.