Українці будуть здавати на права за новими правилами, які дозволять не записуватись до автошколи для вивчення правил дорожнього руху. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці МВС України.

Українці зможуть самостійно вивчати правила дорожнього руху для складання теоретичного іспиту. Тобто запис до автошколи для оволодіння теорією стане необов'язковим.

Іспит у Сервісному центрі МВС України, скріншот: Facebook
Іспит у Сервісному центрі МВС України, скріншот: Facebook

"Майбутні водії матимуть вибір: вивчати правила дорожнього руху в автошколі або самостійно опановувати теорію. Такі зміни відбулися в рамках реформи сервісних центрів МВС, які ми розпочали влітку цього року", - йдеться у повідомленні.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

У МВС зазначили, що коли майбутні водії опанують необхідні теоретичні знання, то можуть звернутися до найближчого сервісного центру МВС для складання іспиту. Також у планах запустити цю послугу у ЦНАПах.

Нові правила діятимуть і в рамках проєкту "Автошколи для осіб з інвалідністю", зокрема, для поранених захисників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розмитнення авто під час воєнного стану: водіям нагадали важливі правила.

Також наш портал інформував, хочеш кататися, доведи в суді: в Україні власників "євроблях" штрафують на 170 тисяч, як уникнути покарання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв спочатку 340 грн, а потім - 17 тисяч: українським водіям показали, чим закінчаться "покатушки" без техогляду.