На українських АЗС знову почали змінюватись ціни на бензини та дизельне пальне. Скільки доведеться заплатити водіям, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період із 1 по 4 грудня середня роздрібна вартість бензину марки А-95 знизилася на 26 копійок - до 54,07 гривні за літр. В той самий час А-95+ втратив у ціні 45 копійок і досяг позначки 57,12 гривні за літр. Дизпаливо подешевшало на 25 копійок – до 54,03 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Згідно з даними моніторингу, популярні мережі ОККО та WOG знизили цінник на звичайну "п'ятірку" на 1 гривню – до 56,99 гривні за літр. Бензин А-95+ у цих мережах також втратив у ціні 1 гривню – до 58,99 та 55,99 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

На станціях столичної мережі АЗС KLO усі види палива стали дешевшими на 1,2 гривні. Так, А-95 продається за 53,19 гривні за літр, А-95+ подешевшав до 54,59 гривні за літр, а дизель - до 53,09 гривні за літр.

У низці інших мереж АЗС також спостерігалося зниження цін у діапазоні від 1 до 2,8 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

До речі, за даними "Мінфіну", середня роздрібна вартість автогазу також почала знижуватися. Станом на 4 грудня середній цінник по Україні знизився на 9 копійок – до 36,65 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дорожче на 30%: українці схопилися за серце через нові ціни на автогаз.

Також наш портал інформував, ситуація може круто змінитися: українців попередили про нові ціни на бензин та дизпаливо.

Крім того, ми писали, українським водіям підказали, як уникнути евакуації авто на штрафмайданчик: можна ще й заробити.