Всесвітньо відомий пауерліфтер, а також зірка YouTube Едді Голл, який свого часу носив звання найсильнішої людини у світі, вирішив нагадати про себе дуже цікавим способом. Силач купив найменше у світі авто, щоб їздити на ньому до закладів швидкого харчування. Все це схоже на новий рекорд Гіннеса.

Едді Голл – раніше відомий, як спортсмен, який отримав звання найсильнішої людини світу у 2017 році. Зараз він активно займається блогерством і має свій YouTube канал, де знімає забавний контент для своєї аудиторії.

Цього разу Едді вирішив зробити ще більш химерну витівку. Він придбав найменший серійний автомобіль у світі Peel P50.

На жаль, знайти оригінальний P50 Едді не зміг. Таких авто в світі залишилося приблизно 30 екземплярів, і ціни на них починаються від $170 000. Однак, Едді пощастило, тому що він знайшов доступнішу альтернативу - сучасний триб'ют-кар, створений відповідно до точних розмірів та механічних характеристик оригінального P50.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Едді Голл у Peel P50, скріншот: YouTube
Едді Голл у Peel P50, скріншот: YouTube

Компанія, що виготовляє ці мікрокари, називається P50CARS, і вони створюють точні копії оригінального Peel P50. Покупцям на вибір пропонується версія з ДВС (з двигуном об'ємом 49 куб), та електричну версію, яка навіть дешевша. Саме електричну версію і набув Едді.

Оригінальний Peel P50 випускали у 60-х роках минулого століття, і тоді він мав надзвичайну популярність. Сучасна версія авто майже не відрізняється від автентичної. Одна з небагатьох відмінностей – електричний склоочисник, якого не було в оригінальному авто. На цьому весь комфорт цього авто для водія закінчується, тому що навіть сидіння тут - це просто тканина, натягнута на металеву раму.

Едді Голл у Peel P50, скріншот: YouTube
Едді Голл у Peel P50, скріншот: YouTube

Виробник електричної версії авто, яку придбав Едді, не розголошує технічні характеристики E50. Відомо лише максимальна швидкість – 56 км/год, та наявність дискових гальм. Електричний двигун постійного струму видає близько 3,3 кВт (4,5 л.с.).

Peel P50, скріншот: YouTube
Peel P50, скріншот: YouTube

Цей автомобіль має габаритні розміри 135 см x 104 см у довжину та ширину та висоту 120 см. Вага авто приблизно 80 кг. Зростання Едді – 188 см, а вага – 160 кг. Потрапити всередину авто йому досить непросто, проте, коли це вдалося, він випадково розбив ліктем бічне скло.

Peel P50, скріншот: YouTube
Peel P50, скріншот: YouTube

Незважаючи на мізерні обсяги, автомобіль недостатньо малий, щоб проїхати через стандартні вхідні двері McDonald's, тому від початкового плану поїхати до ресторану в цьому транспортному засобі відмовилися. Однак вхід до магазину виявився досить широким, щоб P50 зміг потрапити всередину. Зрештою, задоволений здоровань виїхав звідти з величезним плюшевим ведмедиком.

Хоча виробник не надає інформації про запас свого автомобіля, як можна побачити на відео, Едді не довелося шукати зарядний пристрій - автомобіль привіз свого власника додому своїм ходом.

Однак, судячи з того, що авто важить лише 80 кілограмів, у одного з найсильніших велетнів світу точно не виникло б проблем, як відтягнути авто з дороги.

Нагадаємо, стюардеса вилетіла за борт: що сталося під час однієї з найнебезпечніших авіакатастроф.

Раніше повідомлялося, дівчина проковтнула 20-сантиметрову зубну щітку, намагаючись "врятуватися" від їжі: ідея закінчилася плачевно.

Також, "Деякі тварини": "колишній" Дорофєєвої Позитив зізнався, чи ліз до нього Кіркоров заради інтиму..