Українцям, які купують вживане авто, варто уважніше ставитися до перевірки транспортних засобів. Не поодинокі випадки, коли реєструючи новий автомобіль, власники стикаються із тим, що він перебуває у розшуці.

Про це пише Головний сервісний центр МВС.

Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube
Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube

Водіям порадили ретельно перевіряти транспортні засоби за базами даних в сервісних центрах МВС, перш ніж укладати договори купівлі-продажу.

У Сервісному Центрі повідомляють, що лише за останні два тижні у Вінницькій області було виявлено два легкові авто, які знаходилиись у розщуку Інтерполу.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Покупці без попередньої перевірки придбали KIA Sorento і Mazda 6, а коли прийшли їх реєструвати, то зрозуміл, що стали жертою аферистів.

Сервісний центр МВС. Фото Facebook
Сервісний центр МВС. Фото Facebook

Ще не менш цікавим виявився той факт, що обидва автомобілі протягом двох останніх місяців вже перереєструвались без експертного дослідження.

Авто, які перебувають у розшуку підлягають конфіскації, а повернення за нього грошей перетворюється на справжні випробовування.

У Сервісному Центрі наголошують на тому, що перед підписанням угоди купівлі-продажу, необхідно обов'язково замовляти експертне дослідження транспортного засобу.

Нагадаємо, шкідлива звичка може коштувати 15 тисяч гривень: українців попередили про штрафи.

Раніше повідомлялося, заплатив - зізнався: в Україні для водіїв скасовують популярні штрафи.

Також, ціни на пальне сильно зміняться: до чого готуватися українцям