Нещодавно українці стали свідками рекордного подорожчання зрідженого газу. Проте ситуація на ринку палива стабілізувалася, і АЗС активно знижують цінники. Скільки коштує автогаз, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Середні роздрібні ціни на скраплений газ у період з 1 по 29 грудня знизилися на 19% або 6,97 гривні – до 29,83 гривні за літр. Так, заправні станції ОККО та WOG знизили вартість даного палива на 6,15 та 6,13 гривні - до 30,49 та 30,48 гривні відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

На 6 гривень подешевшав скраплений газ на станціях державної мережі "Укрнафта" та пропонується по 29,90 гривні за літр. В той самий час мережі KLO та UPG урізали ціни на 5,70 та 6,66 гривні - до 30,29 та 29,24 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Найнижчий цінник на цей вид палива фіксується в мережі АЗС "Авантаж 7" – 28,45 гривні. Вартість автогазу за згаданий період впала на 6 гривень.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Варто зазначити, що у 2024 році є ймовірність відчутного підвищення цін на автомобільний газ. Це з підвищенням акцизу, про який серйозно замислюються в уряді. За оцінками експертів, це може спричинити подорожчання палива до 40 гривень за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, здешевлення пального не варто очікувати: українцям розповіли до яких цін готуватися в новому році.

Також наш портал інформував, автогаз, бензини та дизель: АЗС вирішили здивувати новими цінами на паливо.

Крім того, ми писали, станеш пішоходом на 3 роки: для українських водіїв копи створили "заборонений" список.