Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть прожити без чогось цікавого зі світу автотехніки, ми маємо пізнавальну історію, і навіть круті карди. Дуже талановитий українець виконав неймовірну роботу - переробив класичний автомобіль "Запорожець" ЗАЗ-968 у стильне ретро-купе.

Нині ціна такого "Запорожця" ЗАЗ-968 сягає 11 тисяч доларів (приблизно 419 тисяч гривень).

Детальніше про унікальний екземпляр "Запорожця" ЗАЗ-968 розповіли на порталі Hyser.

"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube
"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube

Відомо, що стильне та компактне ретро-купе "Запорожця" ЗАЗ-968 двомісне та має атрибути класичної моделі ЗАЗ-968 лише у вигляді переднього бампера.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Майстер також оновив "Запорожець" ЗАЗ-968, встановивши на "Запорожець" ЗАЗ-968 нові фари та стильні ґрати радіатора, потім перефарбував "Запорожець" ЗАЗ-968 у привабливі білий та синій кольори.

"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube
"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube

Перенісши двигун із задньої частини "Запорожець" ЗАЗ-968, майстер встановив новий силовий агрегат - V-подібну четвірку повітряного охолодження, що додало трохи потужності оновленої моделі "Запорожця" ЗАЗ-968.

"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube
"Запорожець"-купе, скріншот: YouTube

Також майстер оптимізував інтер'єр переробленого ретро-купе "Запорожця" ЗАЗ-968 додавши елегантну дерев'яну панель приладів.

Цей неповторний та захоплюючий "Запорожець" ЗАЗ-968 демонструє вишуканість смаку свого творця, а також захоплює всіх, хто побачить "Запорожець" ЗАЗ-968 на дорозі.

Нагадаємо, порушникам тепер не уникнути штрафу: в Україні вимірюватимуть швидкість авто по-новому.

Раніше повідомлялося, що їх робили в стилі іномарок: українські "ластівки" від ЗАЗ, які так і вийшли в серію.

Також, "волинянка" на максималках: в Україні засвітився унікальний "елітний" ЛуАЗ.