На одній із лондонських підземних парковок було виявлено дуже рідкісний спорткар BMW M3 CSL. Цікаво, що машина простояла на парковці майже 20 років без руху. Це авто було куплено бізнесменом у 2004 році, він його й привіз до Лондона.

Однак власник проїхав на ньому менше 60 кілометрів, перш ніж залишив його припаркованим у підземному гаражі, пише Hyser.

Автомобіль не пройшов обов'язкових випробувань на безпеку та придатність до експлуатації, необхідних Міністерством транспорту Великобританії, і у нього немає страховки, що діє. В результаті на ньому не їздили дорогами з 2004 року.

BMW M3 CSL, скріншот: YouTube
BMW M3 CSL, скріншот: YouTube

Цей конкретний BMW M3 CSL має надзвичайно низький пробіг і, ймовірно, є рекордсменом найменшого пробігу серед усіх BMW M3 CSL.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Незважаючи на тривалий період простою, а також наявність вм'ятин та подряпин на кузові, експерти вважають, що при правильному ремонті та реставрації автомобіль потенційно може отримати шестизначну суму, якщо його продати на аукціоні.

BMW M3 CSL, скріншот: YouTube
BMW M3 CSL, скріншот: YouTube

Цікаво, що у 2013 році машина змінила власників, але навіть після цього продовжувала стояти на колишньому паркувальному місці.

BMW M3 CSL оснащений 3,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 360 кінських сил і 370 Нм моменту, що крутить. Він здатний розганятись від 0 до 100 км/год за 4,9 секунди, а максимальна швидкість становить 250 км/год.

Нагадаємо, "королі" нерухомості, авто та стану: хто з мерів та голів ОВА очолює рейтинг найбагатших.

Раніше повідомлялося, прокурор Дмитро Лавриненко виправдав 3,23 млн грн на BMW X5: "З міркувань безпеки...".

Також, в Україні почали частіше купувати машини "одного типу" - все через ціни на бензин та електроенергію.