При купівлі автомобілів, що були у використанні, зазвичай звертають увагу на якість кузова, зносостійкість внутрішньої обшивки і пробіг.

Є кросовери, з якими виникають найбільші труднощі під час перепродажу, пишуть autotheme.info.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Одними з проблемних автомобілів є преміальні моделі з потужними силовими агрегатами. Одним із таких автомобілів є Mercedes-Benz М-класу, випущений з 2005 по 2011 рік. Ці кросовери досить непогані, але покупців може відлякати транспортний податок на автомобілі, оснащені двигунами 272, 306 та 388 к.с.

Крім того, авторитет Mercedes-Benz як марки, що випускає виключно надійні автомобілі, трохи просів через випуск цієї моделі і всю справу в досить примхливому двигуні. Не останню роль відіграє те, що в цих автомобілях потужні двигуни, які потребують великої кількості палива.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дорогі авто. Фото: Facebook
Дорогі авто. Фото: Facebook

Таке характерно для багатьох старих преміальних кросоверів, які мають під капотом занадто багато потужності.

Отже, купуючи потужний автомобіль, не забувайте про те, чи зможете ви його продати, щоб оновити свій гараж. Це стосується таких марок, як BMW X5 і X6 з моторами 249, 313, 381, 450 к.с., їх агрегати складні та дорогі в обслуговуванні. У Audi ідентична ситуація з моделлю Q7.

Нагадаємо, що всі, хто грав у "Need for Speed" , хотіли таку: на парковці 20 років без діла стоїть крута BMW.

Раніше ми повідомляли, що не "годувальниця", а катафалк: як виглядала рідкісна "Таврія" з високим кузовом.

Також стало відомо, що підготуйте автомобіль до весни правильно: які 6 помилок переслідують водіїв.