Гаражні умільці подарували нове життя старій "Волзі". В результаті комплексної роботи машину перетворили на лютого монстра для дрифту в стилі "Шаленого Макса". На що здатний оновлений ГАЗ-24 показали на youtube-каналі "DreamCar.ua: автомобільний проєкт".

Ентузіасти втілили в життя вельми незвичайний проєкт принаймні для українських доріг. Стару "Волгу" перетворили на нестримного монстра для дрифту.

Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube
Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube

Стиль автомобіля нагадує транспортні засоби з постапокаліптичного пригодницького бойовика "Шалений Макс".

Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube
Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Під капотом шаленої "Волги" ховається 5-літровий V8 від Ford. Автомобіль має каркас безпеки, кастомну підвіску, багато доопрацювань по кузову. Створювався проєкт у звичайному харківському гаражі, але результат вийшов разючим.

Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube
Тюнінг "Волги". Фото: скрін youtube

У тюнінгованому ГАЗ-24, за словами власника, гарантовано є 350 кінських сил, але показник цілком може бути й вищим. Дуже потужна начинка для мотора допомагає автомобілю бадьоро їхати й показувати круті віражі на поворотах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Він Дизель пускає слинки: у Харкові засвітився спортивний "Запорожець", в агресивному варіанті.

Також наш портал інформував, полонянка харківського гаража: блогер виявив люксову "Таврію", яка не встигла та 100 км проїхати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, український блогер відшукав ідеальний "Жигуль" у заводському стані: навіть на облік не ставили.