Водії в Україні та всьому світі, які купують японські автомобілі, задоволені якістю та надійністю цих автомобілів.

Журналісти авторитетного видання Гарячі автомобілі на основі аналітичних даних ISeeCars, RepairPal та Kelley Blue Book сформували рейтинг надійних автомобілів.

Mazda MX-5 Miata

Японське авто. Фото: Youtube
Японське авто. Фото: Youtube

За останні 30 років отримала чимало модифікацій, але як і під час випуску, так і сьогодні вона має чимало позитивних відгуків. З кожним роком виробник лише вдосконалить технології, тому водії всього світу сміливо обирають Mazda MX-5 Miata.

Lexus ES

Японське авто. Фото: Youtube
Японське авто. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

Завдяки ідеальним характеристикам автомобіля компанія одержала імідж провідного автогіганта. За версією Consumer Reports, автомобіль став найкращим у рейтингу надійності.

Тойота Авалон

Японське авто. Фото: Youtube
Японське авто. Фото: Youtube

Даний автомобіль має хороші характеристики, що дозволяють проїхати 395 тис. км. без серйозних поломок.

Toyota Land Cruiser

Автомобіль має гарний імідж на батьківщині та за її межами. Цим автомобілем без проблем можна проїхати понад 450 тис. км.

Honda Accord

Японське авто. Фото: Youtube
Японське авто. Фото: Youtube

Модель є єдиним конкурентом Toyota Camry серед японських автомобілів в Україні. В останні 5 років Honda Accord змогла зарекомендувати себе як надійний автомобіль, а оцінка витривалості складає 82 бали зі 100 можливих.

Нагадаємо, що ви будете на СТО постійним клієнтом: які б/в машини краще не купувати.

Раніше ми повідомляли, що не встигли? Ну і забудь тепер! Українцям можуть заборонити керувати позашляховиками.