Власники бензинових та дизельних автомобілів можуть допустити просту помилку, яка обернеться катастрофічними наслідками для транспортного засобу та гаманця. Що потрібно знати водіям, розповів досвідчений автомеханік Скотті Кілмер, пише express.

Фахівець попередив, що власники бензинових та дизельних автомобілів можуть вивести з ладу ключові компоненти, припустившись елементарної помилки при заправці транспортного засобу.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Побоюватися заправки машини на АЗС не варто, йдеться про використання палива, яке було припасене в гаражі на "чорний день" і простояло там деякий час.

Скотті Кілмер зазначив, що деякі водії запасаються бензином чи дизелем. У цьому немає нічого поганого, якщо не зберігати паливо тривалий час – понад 2-3 місяці.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Каністри з пальним. Фото: скриншот з відео
Каністри з пальним. Фото: скриншот з відео

У сучасному бензині може бути багато різноманітних сумішей і навіть етанол. При тривалому зберіганні паливо починає "розпадатися".

Якщо залити в бак бензин або дизель, який простояв два або три роки, то є ризик засмітити паливний насос, фільтр та паливну форсунку. Автомеханік підкреслив, що такий ризик нічим не виправданий, адже дешевше позбутися такого палива, ніж потім витрачатися на відновлення компонентів автомобіля.

Раніше портал Знай повідомляв, знадобляться лише дві речі: як відполірувати фари в домашніх умовах, не витративши жодної копійки.

Також наш портал інформував, автомеханік попередив, які звуки в жодному разі не можна ігнорувати: "запустіть" і буде надто пізно.

Крім того, ми писали, механік із 50-річним стажем пояснив, якої помилки з колесами краще не допускати.