Досвідчений водій завжди має кілька пляшок звичайного оцту в запасі. Це недорогий засіб, але його ефект вражає.

Почорнілі від бруду та кіптяви вихлопні патрубки. Жоден тиск цей наліт не змиє — тут потрібний спеціальний засіб, який і відкладення прибере, і хром оновить. Про це повідомляє mmr.net.ua.

Засіб для миття авто. Фото: Youtube
Засіб для миття авто. Фото: Youtube

На СТО скажуть, що треба знімати, полірувати, відновлювати. Насправді все набагато простіше: проблему вирішить звичайний оцет, який продається в будь-якому продуктовому магазині.

Популярні новини зараз
Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Використовуючи тканини та пляшки з оцтом, ми можемо відновити блиск на хромованих деталях. Просто просочуючи матеріал у складі оцту та наносячи його на накладки, створюємо "компрес". Залишаємо його на кілька хвилин, потім знімаємо та протираємо елемент. Результат - блискуча поверхня, що відображає світло і привертає увагу всіх оточуючих.

Засіб для миття авто. Фото: Youtube
Засіб для миття авто. Фото: Youtube

Того ж ефекту можна досягти, обробивши колісні диски. Помили, протерли, поклали компрес зі шматочка тканини, просоченої оцтом. За ефективністю — анітрохи не гірше за дорогого очисника.

Перед процедурою не забудьте одягнути гумові рукавички.

Помити колеса. Фото: Youtube
Помити колеса. Фото: Youtube

Нагадаємо про топ найнадійніших машин, з якими ви забудете про проблеми та ремонти.

Раніше ми повідомляли, що автомобілісти тимчасово позбудуться двох послуг у додатку "Дія".

Також стало відомо, що це є важливим правилом для всіх водіїв: якщо вас зупинила поліція, не робіть такого з документами.