Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, є дуже цікава новина. Справа в тому, що японський стартап Icoma виводить на ринок свою першу модель оригінальний електроскутер Tatamel Bike.

Новий Icoma Tatamel Bike здатний розігнатися до 40 км/год та подолати до 30 км без підзарядки. Електроскутер легко складається для перевезення у громадському транспорті.

При необхідності його можна скласти і перетворити на своєрідну валізу на колесах. Про це стало відомо завдяки подробицям на сайті Icoma.

Icoma Tatamel Bike
Icoma Tatamel Bike

Новий Icoma Tatamel Bike – компактний електроскутер зі складними колесами та кермом. Основні його елементи ховаються у спеціальний бокс, а колеса опускаються вниз, тобто електробайк можна котити дорогою або зайти з ним у громадський транспорт.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Маса Icoma Tatamel Bike складає 63 кг. Електроскутер отримав діодну оптику та NFC.

Icoma Tatamel Bike
Icoma Tatamel Bike

Невеликий електродвигун розганяє скутер Icoma Tatamel Bike до 40 км/год. Заявлений запас ходу з батареєю на 12 А∙год становить 30 км — цього достатньо для щоденної експлуатації в місті, особливо якщо поєднати байк та метро чи електричку. Пізніше з'явиться версія із батареєю на 29 А∙год та запасом ходу понад 60 км.

На Icoma Tatamel Bike вже приймаються замовлення за ціною від 498 000 єн (приблизно 3170 в доларах). Перші електроскутери поставлять покупцям у жовтні.

Нагадаємо, в Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам.

Раніше повідомлялося, юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей.

Також, нові вимоги до інструкторів з водіння: що змінилося і як це вплине на майбутніх водіїв.