З 14 квітня 2024 року сервісні центри МВС знову пропонують послугу виготовлення індивідуальних номерних знаків для транспортних засобів. Відтоді вже зроблено понад 2380 замовлень, причому близько 2330 з них було оформлено через онлайн-сервіс Кабінет водія, повідомляє Головний сервісний центр МВС.

Індивідуальні номерні знаки – це унікальні комбінації, що додаються до стандартного номерного знаку транспортного засобу. Кожний знак є неповторним і виготовляється за особистим замовленням власника автомобіля чи мотоцикла.

Номерні знаки, facebook.com/autokiev.info
Номерні знаки, facebook.com/autokiev.info

Вартість послуги:

  • Номерний знак для легкових автомобілів – 204 грн.
  • Номерний знак для мотоциклів – 92,4 грн.
  • Три символи (мінімальна кількість) – 300 грн.
  • Кожний наступний символ (до восьми символів) – 90 грн.
  • Додатковий графічний елемент – 500 грн.

Як зробити замовлення

Замовити індивідуальні номерні знаки можна через онлайн-сервіс Кабінет водія або безпосередньо у будь-якому сервісному центрі МВС. Отримати готовий знак можна як у Головному сервісному центрі МВС, так і замовивши доставку через Нову пошту.

Закріплення номерного знака

Щоб закріпити індивідуальні номерні знаки, необхідно пройти процедуру перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС та отримати нове свідоцтво про реєстрацію.

Популярні новини зараз
Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями Українців можуть змусити повернути виплати: юристи кажуть, що все законно Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Нагадаємо, Власники електрокарів не зможуть більше заощаджувати на зарядці: нові тарифи не пощадять нікого

Раніше ми розповідали, що У деяких водіїв заборонять забирати авто на ЗСУ: кому не варто хвилюватися

Також, Взяв машину в прокат і зламав: за які "травми" і скільки доведеться заплатити