Деякі автомобілі з початку виходу з конвеєра мають серйозні недоліки.

Серед кросоверів є кілька моделей, за кермо яких краще не сідати, адже можна не сповільнити вирішувати задачі, що не вирішуються.

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Багато водіїв вибирають для себе кросовер, сподіваючись на його надійність, міцність та комфорт. Проте, за даними порталу колесо-news.com, такими якостями можуть похвалитися не всі автомобілі цього класу. Є моделі, що вже при сході з конвеєра мали серйозні недоробки. Наведемо три найгірші моделі.

Range Rover Evoque (2011-2019 років)

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

За даними сервісних центрів, 1/3 моделей протягом двох років з моменту придбання мали серйозні проблеми з акумулятором і електронікою. Рейтинг надійності кросовера складає 78,8%.

Nissan X-Trail (2014-2022 років)

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Авто є братом на нещастя свого попередника — через серйозні поломки водії змушені були витрачати до тижня ремонт. Таким чином, показник надійності становив 75,8%.

Peugeot 3008 на дизелі

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Негативні відгуки модель отримала через проблеми з гальмівною системою. За даними експертів, майже 47% водіїв цих авто зверталися до сервісних центрів із проблемами даного характеру. Тож рейтинг надійності становить 74,4%.

Нагадаємо, що таких зібрали всього три "ластівки" : у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ.

Раніше ми повідомляли, що це не двигун, а мрія: топ найкращих автомобілів для українців.