Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин з великого дивовижного світу автотехніки, у нас є одна цікава історія про те, як електричний Hummer перетворили на брутальний позашляховик.

Так, пікап GMC Hummer EV отримав додатковий захист днища та дверей, а також величезні позашляхові шини та сталеві дуги. На даху встановили багажник та додаткову оптику.

Електромобіль GMC Hummer EV набув нової нестандартної модифікації. Пікап підготували до екстремальних умов експлуатації. Про це в деталях розповіли на порталі компанії Apocalypse Strikeforce.

GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce
GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce

Саме це американське ательє виконало тюнінг Hummer EV. Проект назвали Arnold Edition, натякаючи на Арнольда Шварценегера, котрий дуже любить автомобілі Hummer.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Його двері та днище захистили металевими накладками, з'явилися сталеві дуги та посилені підніжки. На даху встановили багажник та додаткову оптику.

GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce
GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce

Крім того, покращено позашляхові можливості GMC Hummer EV. Електрокар отримав величезні 43-дюймові шини, яке кліренс збільшено.

Салон GMC Hummer EV не змінився, стандартною залишилася його силова установка. Електропікап оснащений трьома моторами загальною потужністю 1000 сил та великою батареєю ємністю 212 кВт∙год.

Нагадаємо, від "Хаммера" і не відрізнити: в Україні створили легкий броньовик із функціоналом бойових HMMWV.

Раніше повідомлялося, шейх побудував собі найбільший у світі Hummer H1: щоб зайти всередину потрібні сходи.

Також, позмагається з мускулистим Hammer: українець перетворив старий ГАЗ-66 на кр.