Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава новина. Так, у Японії корпорація Sharp відкрила для себе новий напрямок діяльності - автомобілебудування. Первенца LDK+ покажуть 17-18 вересня у Токіо.

Sharp LDK+ - електричний мінівен з просторим салоном та великим 65-дюймовим телевізором. На його даху встановлені сонячні батареї.

Про це новий електрокар стало відомо завдяки свіжому відео на Youtube-каналі Sharp.

Sharp LDK+, скріншот: YouTube
Sharp LDK+, скріншот: YouTube

Концепт Sharp LDK+ - сімейний електричний мінівен зі стриманим рубаним дизайном. У нього великий кут нахилу лобового скла, а ось заднє скло відсутнє, адже авто отримало набір камер.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

Sharp LDK+, скріншот: YouTube
Sharp LDK+, скріншот: YouTube

У салоні Sharp LDK+ встановлені поворотні задні сидіння та розкладний стіл. Крім того, з'явився величезний 65-дюймовий телевізор.

Sharp LDK+, скріншот: YouTube
Sharp LDK+, скріншот: YouTube

Бічні вікна можуть змінювати рівень тонування. Також електровен оснастили штучним інтелектом, який аналізує настрій водія та пасажирів та підлаштовує температуру та підсвічування салону.

Sharp LDK+, скріншот: YouTube
Sharp LDK+, скріншот: YouTube

Перший автомобіль Sharp збудували на модульній платформі від ще одного виробника електроніки – Foxconn. Характеристики не розголошуються, відомо лише, що мінівен отримав електромотор та сонячні батареї на даху.

Sharp поповнила список виробників електроніки, які вирішили розробляти автомобілі. Раніше свої серійні та концептуальні моделі вже презентували Sony, Huawei та Xiaomi.

Нагадаємо, блогер модернізував старий трактор і перетворив його на гігантський електровелосипед.

Раніше повідомлялося, ракети, кулемети та "невидимість": виставлено на продаж легендарний Aston Martin Джеймса Бонда.

Також, п'ятирічний гонщик на новенькому Lamborghini Revuelto розігнався до 300 км/год.