Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин із великого дивовижного світу автотехніки, є цікаві новини. Справа в тому, що Toyota Hilux перетворили на шестиколісну бойову машину. Пікап отримав турель з кулеметом, сталеві бампери, шноркель та лебідку.

Пікап Toyota Hilux став основою цікавого проекту. Його переробили на шестиколісне авто для армії.

Про це стало відомо завдяки публікації знімків пікапа на порталі Carscoops.

Бойовий пікап Toyota Hilux, фото: Carscoops
Бойовий пікап Toyota Hilux, фото: Carscoops

Тюнінг Toyota Hilux виконала австралійська компанія Supacat. Чотирьохдверний пікап подовжили і додали третю вісь. Встановлено нову вантажну платформу, на якій змонтували турель з кулеметом та розмістили відсіки для амуніції та каністр із паливом.

Популярні новини зараз
США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі
Показати ще

Маса Toyota Hilux зросла до 6,5 тонн, а вантажопідйомність — до 3 тонн. Крім того, з'явилися сталеві бампери з дугами, лебідка, позашляхові шини, шноркель для подолання водних перешкод та додаткова діодна оптика. Автомобіль оснастили супутниковим зв'язком.

Бойовий пікап Toyota Hilux, фото: Carscoops
Бойовий пікап Toyota Hilux, фото: Carscoops

Характеристики Toyota Hilux 6Х6 від Supacat поки що тримаються в секреті. Відомо, що пікап збереже 2,8-літровий турбодизель, проте його потужність дещо збільшать, тобто перевищить 200 сил.

У Supacat планують розпочати серійне виробництво шестиколісних Toyota Hilux та збираються взяти участь у тендері на постачання авто для збройних сил Австралії.

Нагадаємо, нардепи України продовжують таємно оновлювати автопарки, ігнорувати декларації та ховати покупки "за спинами" рідні.

Раніше повідомлялося, держохорона України оновила автопарк новими Toyota Land Cruiser за 15,73 мільйона: чим виправдали закупівлю.

Також, "Українська команда" передала стрілецькому батальйону позашляховик Toyota - Палатний.