Для наших дорогих читачів, які мають відношення до керування автомобілем, де є ГБО, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українські мережі автозаправних станцій відновили ціни на газ. Є тенденція до зниження вартості товару.

Про це стало відомо завдяки інформації від моніторингової групи "А-95".

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Згідно з відкритими даними, найдорожче, станом на 11 лютого, автогаз продається - 26,44 грн/л - автогаз коштує на АЗС мережі U.GO, в якій ціна на автогаз зменшилася за добу на 7 коп./л, найдешевше - 22,45 грн/л – у мережі "Авантаж 7".

На станціях WOG та Ovis автогаз подешевшав на 0,52 грн/л та 0,50 грн/л – до 26,10 грн/л та 25,99 грн/л відповідно.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вартість автогазу на АЗС:

Ціни на паливо, скріншот: А-95
Ціни на паливо, скріншот: А-95

AMIC, Motto також опустили ціну на 50 коп./л, "Авіас" знизила ціну на 11 коп./л.

Нагадаємо той факт, що на українському ринку продовжується зниження роздрібних цін на пальне. Здешевлення не дуже значне, але це все одно тішить водіїв, адже ціни, хоч і повільно, але повзуть униз, а не зростають.

Так, станом на 7 лютого бензин А-95 преміум у середньому пропонувався за 49,75 гривні за один літр. Якщо порівнювати із попереднім торговим днем, то цінник знизився на 32 копійки. Водночас, бензин А-95 подешевшав на 20 копійок — до 47,99 гривні за літр.

Нагадаємо, однією "аптечкою" не обійтися: українських водіїв попросили зібрати "екстренну сумку", що треба купити.

Раніше повідомлялося, жодних цукерок замість здачі: українським водіям пропонують забути про готівку на АЗС.

Також, бензин, дизель та автогаз стрімко дешевшають: АЗС порадували водіїв оновленням цін.