Дія та Київ Цифровий об'єдналися для більшої зручності, тепер забрати автомобіль зі штрафмайданчика стало справою кількох хвилин.

Спільний сервіс запустили декілька тижнів тому. За цей час 1 200 водіїв забрали свої автомобілі зі штрафмайданчика, підтягнувши водійське посвідчення та техпаспорт через Дію. Час на обробку заявки з Дією скоротився в 10 разів. Про це повідомляє тг-канал Дія.

Евакуатор. Фото: Youtube
Евакуатор. Фото: Youtube

Якщо поділились документами через Дію, то швиденько отримаєте авто. Без Дії потрібно буде почекати, поки інспектор перевірить ваші дані.

Після евакуації авто вам надійде push-сповіщення - відкрийте його та клікніть "Отримати автомобіль". Після цього слід додати водійські документи через Дію та вкажіть дату, коли заберете авто. Залишилося сплатити штраф та отримати QR-код для повернення авто.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Евакуатор. Фото: Youtube
Евакуатор. Фото: Youtube

Нагадуємо, що для коректного запиту, слід додати номер автомобіля до застосунку Київ Цифровий.

Нагадаємо, ми писали, що вас попереджали: українські водії повелися на шахраїв, доведеться розплачуватися.

Як повідомляв "Знай.ua" привід для радості: в Україні ціни на пальне активно знижуються - якою буде ситуація навесні.

Також "Знай.ua" інформував, попередженням не відбудетеся: за яке порушення водіям в Україні загрожує "зимовий" штраф.