Для всіх наших читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже важливе нагадування про те, що далеко не всі учасники дорожнього руху – чесні водії. Деякі громадяни намагаються обдурити систему та пов'язуються з шахраями, які роблять їм "липові" посвідчення.

Звичайно, такі "пригоди" рано чи пізно закінчуються "побаченням" з поліцією. За словами начальника одного із Сервісних центрів МВС, зловмисники зазвичай використовують дані реальних посвідчень водія, щоб створювати підроблені документи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби одного із обласних центрів СЦ МВС.

Перевірка документів, скріншот: YouTube
Перевірка документів, скріншот: YouTube

"Ми інформуємо громадян включати пильність, не лінуватися і не намагатися обійти закон, бо будь-яка підробка буде виявлена ​​та вилучена. У результаті - відсутність документа і, як, кульмінація - справа в суді", - розповідає поліцейський. .

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Українців попереджають, що публікувати фото своїх посвідчень водія - означає дати можливість використовувати персональні дані такими зловмисниками.

Водійські права, 112 Україна
Водійські права, 112 Україна

В Україні єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія вперше - це самостійно пройти 2 курси навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичний та практичний іспити в сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, всього п'ять марок: в Україні побільшало замовлень на автобуси вітчизняних виробників.

Раніше повідомлялося, попередженням не відбудетеся: за яке порушення водіям в Україні загрожує "зимовий" штраф.

Також, 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.