Український виробник дорожньої та комунальної техніки – "Спецбудмаш" показав своє творіння — сміттєвоз бічного розвантаження на шасі JAC N120.

Одне з підприємств з виготовлення комунальної техніки поповнило власний автопарк новим сучасним сміттєвозом, та ще й унікальним - бічного розвантаження. Про це повідомляє АвтоЦентр.

Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр
Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр

Сміттєвоз такого типу має низку переваг. Це можливість обслуговування контейнерів стандартної ємності від 0,75 до 1,1 м куб. Відпадає потреба у ручній праці. Усі операції виконуються одним водієм, який також керує процесом навантаження-розвантаження.

Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр
Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Місткість кузова становить 11,5 м куб., а коефіцієнт ущільнення 4:1. Це дозволяє за один раз перевозити до 2950 кг відходів. Вантажопідйомність маніпулятора – 700 кг.

Шасі JAC N120, то воно оснащене 3,8-літровим турбодизельним двигуном потужністю 170 к. с. Комфортабельна кабіна має додаткове утеплення, оснащена потужним кондиціонером та підігрівом дзеркал заднього виду.

Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр
Сміттєвоз. Фото: АвтоЦентр

Зазвичай в Україні використовують сміттєвози з заднім завантаженням, для обслуговування якого потрібно принаймні додаткові руки, щоб виконати всі операції.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні з початку 2023 злетіли ціни на популярні авто: які моделі і за скільки можна купити.

Як повідомляв "Знай.ua" на такому не соромно і в люди виїхати: умільці перетворили старий ЗАЗ-968М на стильний спорткар.

Також "Знай.ua" інформував, що всього п'ять марок: в Україні побільшало замовлень на автобуси вітчизняних виробників.