У Дніпрі знаходиться легендарний автомобіль Меrcedes-Benz 200D 1975 року випуску. Автомобіль у дуже хорошому стані.

Про це повідомив блогер Roma Urraco. За його словами авто знаходиться у "Гаражі 8 циліндрів", таку назву носить автосервіс у Дніпрі.

Mercedes-Benz 200D. Фото: Facebook
Mercedes-Benz 200D. Фото: Facebook

Такий дивовижний екземпляр мешкає в колекції моїх друзів із ГАРАЖ 8 Циліндрів – Автосервіс у Дніпрі. Це Mercedes-Benz 200D 1975 року випуску у легендарному кузові W115, – розповідає блогер.

У повідомленні зазначається, що автомобіль був завезений ще за радянських років і більшу частину свого життя провів у гаражі: на сьогодні пробіг становить лише 63 тисячі кілометрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Mercedes-Benz 200D. Фото: Facebook
Mercedes-Benz 200D. Фото: Facebook

З історії авто відомо, що Mercedes-Benz W114/W115 — перша по-справжньому масова серія легкових автомобілів компанії Mercedes-Benz. Виробництво відбувалося у період з 1968 по 1976 роки. На серію W115 встановлювали 4-циліндрові бензинові і 5-циліндрові дизельні двигуни з робочим об’ємом 2,0-2,4 л та потужністю від 55 до 110 кінських сил.

Нагадаємо, ми писали, що сильно багатими стали? Українським водіям приготували величезні штрафи, простіше купити самокат.

Як повідомляв "Знай.ua" блогери-мажори обурені, що поліція зупинила їх BMW за числені порушення: "За**али ці виродки".

Також "Знай.ua" інформував, що алкогольне сп'яніння у водіїв перевірятимуть по-новому: уряд вніс зміни.