Якщо у сервісному центрі постійно "рубають" практичний іспит, результат його можна оскаржити. Скористатися таким правом допоможе "Інструкція про порядок приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія, затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ".

У разі незгоди з результатом практичного іспиту в сервісному центрі МВС, українці можуть оскаржити рішення впродовж 10 робочих днів. За цей період до Регіонального сервісного центру МВС у відповідній області слід надіслати заяву на оскарження. Про це пише сайт MMR.

Іспит на водіння. Фото: Youtube
Іспит на водіння. Фото: Youtube

Оскарження розглядає спеціальна комісія, яка аналізує відеозапис практичного іспиту. За результатами розгляду заяви про оскарження можливо скасування результатів однієї зі спроб і повторне складання практичного іспиту.

Якщо особа не склала успішно практичний іспит у сервісному центрі МВС за жодної із трьох спроб, вона повертається на перепідготовку до навчального закладу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Повторна підготовка — це повний курс практичного навчання. І кандидат у водії знову по закінченню курсу підготовки отримує право тричі спробувати скласти практичний іспит у будь-якому зручному для себе сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, ми писали, що "популярний" штраф, за який можуть забрати права: як не платити за правопорушення.

Як повідомляв "Знай.ua" штрафи за порушення ПДР: інструкція, як швидко перевірити чи не висять борги.

Також "Знай.ua" інформував, власник авто Skoda здивував пів світу відкриттям: "Технологія схожа на Bentley".