У лютому ціни на паливо на українських АЗС продовжили повзти вниз. За минулий місяць середні роздрібні ціни на дизпаливо знизилися на 2,55 гривні — до 50 гривень за літр. Бензин марки А-95 подешевшав на 1,10 гривні – до 47,58 гривні за літр, А-95 преміум втратив у ціні 1,34 гривні – до 49,28 гривні за літр. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Найбільше за місяць подешевшало дизельне паливо. Наприклад, станції кіровоградської "Рур груп" опустили цінник на 5,5 гривні - до 48,49 гривні за літр. "БРСМ-Нафта" знизила вартість дизеля на 5,17 гривні - до 47,64 гривні за літр. Втім, найдешевше солярку можна купити на АЗС VostokGaz, Авантаж та Prime – ціни варіюються на рівні 46,95-47,00 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Бензин А-95 найдешевше можна купити на станціях "Авантаж", "Укр-Петроль" та VostokGaz - за 44,45-44,50 гривні за один літр.

Зазначається, що мережа АЗС "Укрнафта" знизила ціну на звичайний А-95 на гривню – до 45,50 гривні за літр. При цьому преміум палива цієї марки продається по 46,50 гривні за літр, що дешевше на 2 гривні, ніж у січні.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

АЗС ОККО та WOG на гривню знизили ціни на бензин А-95 та А-95+ - до 48,99 та 51 гривні за літр відповідно. При цьому дизель у цих мережах подешевшав на 2 гривні – до 52 гривень за літр.

Раніше портал Знай повідомляв, недоторканний запас зайвим не буде? Як посівна може вплинути на вартість палива в Україні.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.