Українці законотворці у Верховній Раді працюють для того, аби покращити економічний стан країні, і попри війну створюють нові закони.

Нардепи вирішили взятися за висвітлювання сірого та чорного ринків вживаних авто, та в першу чергу зареєстрували в Раді законопроєкт №9083.

Автомобіль. Фото: Youtube
Автомобіль. Фото: Youtube

Одним з авторів проєкту став Данило Гетьманцев, голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, який намагається відстежити найменші рухи спритних українців та змусити платити в казну з усіх навіть найменших доходів.

За словами чиновника, зконопроєкт передбачає дерегуляцію і детінізацію ринку торгівлі вживаними авто. Він зазначив, якщо ідею ухвалять, то організаціям, які торгують авто, не потрібно буде реєструвати вживаний транспорт на себе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Гетманцев впевнений, що законопроєкт стане до снаги тим, хто купує автомобіль з метою подальшого перепродажу. Це рішення виведе ринок із тіні, а також ліквідує схеми, через які бюджет недоотримує податки.

Не заводиться авто. Фото: Youtube
Не заводиться авто. Фото: Youtube

Це також стане плюсом і для українців – організаціям не потрібно буде займатися оформленням і переоформленням транспорту. - підсумував Гетманцев.

Нагадаємо, ми писали, що "збільшення російського...": розгадано феномен різкого цінопаду на українських АЗС.

Як повідомляв "Знай.ua" рідкісні кадри першого "модного" українського легковика: у ньому хотіли покататися всі дівчата.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні водії не платять за популярний штраф, потрібно знати лише один секрет.