Українці можуть реєструвати замовлення на новий економний кросовер від популярної автомобільної марки - Toyota Corolla Cross.

Як повідомляють, оновлена Toyota RAV4 виконана у спортивній версії з акцентами класичного стилю Corolla. Виготовлена модель на модульній платформі GA-C, що використовується і для хетчбек-седану, і для кросовера.

Нове японське авто. Фото: Youtube
Нове японське авто. Фото: Youtube

Щодо дизайну, то кросовер отримав унікальні форми та дизайн. Уважні водії можуть побачити схожість задньої частини авто з популярною RAV4, а саме шрифтом та малюнком ліхтарів.

Нове японське авто. Фото: Youtube
Нове японське авто. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У заявці виробника йдеться, що японський кросовер отримав гібридну силову установку п'ятого покоління. 2-х літрова "атмосферна" четвірка під капотом авто працює за циклом Міллера. Сумарна потужність двигуна сягає 197 кінських сил.

В Україні кросовер буде запропоновано виключно з переднім приводом, адже через особливості платформи повнопривідну трансмісію з карданним валом і міжосьовим диференціалом встановити було неможливо.

Нове японське авто. Фото: Youtube
Нове японське авто. Фото: Youtube

Toyota Corolla Cross матиме приємні характеристики на витрату палива: швидкість до 100 км/год вона розвине за 7,6 секунди. При цьому витрата палива становить всього 4,3 л/100 км.

В Україні кросовер буде представлено у всіх версіях, від бюджетної Live до Premium. Найдоступніший кросовер буде коштувати 1 306 100 грн.

Нагадаємо, ми писали, що від розміру податку на авто запаморочиться голова: кому доведеться платити кругленьку суму.

Як повідомляв "Знай.ua" перетин кордону на авто: українським чоловікам пояснили, як законно залишити країну.

Також "Знай.ua" інформував, тріщина на лобовому - дірка у гаманці: чому українських водіїв стали частіше штрафувати.