В Німеччині на продаж виставили українську амфібію ЛуАЗ-967М. Унікальна машина знаходиться в унікальному стані.

Унікальне авто знаходиться у ідеальному "непоношеному" стані. Вік машини - 37 років. Всюдихід проїхав 34 тисячі кілометрів, що не так і мало, як для такої моделі. Про це повідомляє MMR із посиланням на оголошення на сайті mobile.de.

АвтомобільЛуАЗ. Фото: скриншот MMR
АвтомобільЛуАЗ. Фото: скриншот MMR

Повідомляється, що власник провів обслуговування авто і замінив капот, сидіння, колісні диски та ремінь ГРМ.

Рушійною силою машини є 40-сильний ддвигун. Попри невелику потужність, цей раритетний всюдихід має повний привід і може розвивати швидкість до 75 км/год на дорозі та до 3 км/год на воді.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Автомобіль. Фото: скриншот MMR
Автомобіль. Фото: скриншот MMR

Рідкісний та унікальний екземпляр оцінили у 16 000 євро, це 626 254 грн. Разом із автомобілем покупець отримає ноші для перевезення поранених.

Зазначимо, ЛуАЗ-967М – удосконалений варіант модифікації ЛуАЗ-967А. Відрізнявся від попередньої моделі електроустаткуванням, уніфікованим з автомобілями УАЗ, гідравлікою, уніфікованою з автомобілями Москвич. Модель виробляли у Луцьку з 1975 по 1988 роки. Загалом у 1975-1989 роках випущено лише 7940 таких авто.

Нагадаємо, ми писали, що не витрачайтеся на бензин: українським водіям запропонували терміново перейти на газ, і ось чому.

Як повідомляв "Знай.ua" українські водії зможуть по-новому замовляти номери: у МВС розповіли, як зміниться процедура.

Також "Знай.ua" інформував, по Києву вдарили "Кинджалом": російські терористи задіяли для атаки майже всі типи ракет.