Українським водіям повідомили хорошу новину - у додатку "Дія" відновили популярну послугу, яка дозволяє заощадити час та нерви. Про це повідомляє пресслужба "Дії".

Українські водії знову можуть сплатити штрафи за порушення правил дорожнього руху, виписані камерами автоматичної відеофіксації порушень у додатку "Дія". Цей функціонал тимчасово недоступний, оскільки його переводили на нові реквізити.

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

"Якийсь час сервіс не працював, тому що оплату штрафів переводили на нові реквізити. Це потрібно, щоб кошти надходили до місцевих бюджетів, а не один рахунок, як раніше. Доопрацювання успішно завершено", - йдеться у повідомленні.

Водії. Фото: скрін youtube
Водії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Уточнюється, що додаток автоматично підтягне всі штрафи за період, коли сервіс був недоступний. Тому, якщо у водіїв є несплачені штрафи, то їх можна знайти у додатку та зробити оплату в кілька натискань.

До речі, перевірити наявність штрафів у додатку досить просто: потрібно вибрати розділ "Послуги", а потім "Штрафи за порушення правил дорожнього руху". Якщо є несплачені штрафи, вони відобразяться і їх можна буде відразу сплатити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що уживані автомобілі можна буде не реєструвати: нові правила для перепродажу транспортних засобів.

Також наш портал інформував, що боги почули наші молитви: в Україні водіям пом'якшили покарання за ГБО, можна спокійно їздити.

Крім того, ми писали штрафи за перевантаження авто в Україні: водіям розповіли про нові правила на дорогах.