Дуже цікаве авто просто легендарного виробника зі США помітили жителі української столиці, причому ця "ластівка" їздить різними районами Києва. Дане авто вже встигли охрестити патріотичною конячкою, всім вона нагадує, скільки російські окупанти втратили живої сили й те, куди вирушив їхній військовий корабель.

Справа в тому, що водій – справжній патріот, і громадянин запустив дуже цікаву ініціативу, "прокачавши" свій Ford Mustang діодним табло. Екран знаходиться у задній частині автомобіля.

Про це пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Авто з екраном, скріншот: Telegram
Авто з екраном, скріншот: Telegram

На цьому табло періодично з'являється інформація про втрати російських окупантів в Україні, миготять українські гасла, а також назви зарубіжних ракетних систем, зокрема ATACMS та HIMARS.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відео із поїздками цього незвичайного Ford Mustang з'явилося в одному з Telegram-каналів.

Авто з екраном, скріншот: Telegram
Авто з екраном, скріншот: Telegram

Автор відео, що знаходиться в салоні з жінкою, захоплено коментує написи, які з'являються на табло Ford Mustang. Особливого захоплення пара відчуває, коли вони читають написи про те, що буде з окупантами, Кримським мостом та Москвою.

Можна багато говорити, але краще один раз побачити:

Нагадаємо, Ісус перетворював воду на вино, а українець зробив із "Запорожця" вантажівку: найкращий помічник на городі.

Раніше повідомлялося, перетворити "Запорожець" на BMW e53 одним махом, українці здивовані рукастому умільцю: "Машина звір, але колеса...".

Також, позбутися подряпин на лобовому склі: кілька дієвих порад.